Яблука, фаршировані куркою
614
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Гвоздика 1 ч.л.
- Яблуко кисле 1 кг
- Масло вершкове
Випатрати, промити у підсоленій воді молоде курча.
Відокремити біле м'ясо і порубати його, потім розмішати з чайною ложкою товченої гвоздики.
Добре промити 1 кг яблук. Вийняти із них серцевину, наповнити фаршем.
Розкласти на змащеному олією деко, покласти по шматочку масла на фарш і запекти у гарячій духовці.
ЗдесьКулинарные рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: праздничные рецепты новогодние рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты морепродукты салаты.
www.recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі