Яблучний короп
- Короп (свіжий) 2.5 кг
- Спеції для риби
- Сіль 1.5 ч.л.
- Яблуко 3 шт.
Коропа очистити і помити, обрізати плавники і хвіст. Зробити діагональні надрізи через кожні 4-5 см до хребта з обох сторін риби.
На деко викласти фольгу, на фольгу - порізані кружечками яблука (товщина приблизно 1-1, 5 см). Посолити і додати спеції на одну зі сторін риби, розтерти рукою і перевертаючи викласти на деко, на яблука. Посолити і додати спеції уже на інший бік риби. Розкласти яблучні кружечки поверх риби. Загнути борти фольги, щоб сильно не бризкало і сік не витікав. Накривати рибу з головою не варто, буде як варена.
Відправити у духовку, розігріту до 200°С на 40 хвилин. Якщо риба більше за вагою, то просто додати 5-10 хвилин на 1 кг ваги.
Рецепт салата с каперсамиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Католическое Рождество рецепты www.recepti.biz.ua
Готовим со вкусом: праздничные новогодние блюда.
Посуда, восторг, грация, авация - посуда для квашения капусты. Tramontina посуда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter