Яблучний короп

ДРУГІ СТРАВИ
673 Яблучний короп
Фото - Яблучний короп
інгредієнти:
  • Короп (свіжий) 2.5 кг
  • Спеції для риби
  • Сіль 1.5 ч.л.
  • Яблуко 3 шт.

Яблучний короп інгредієнти

Яблучний короп

фото Яблучний короп

Яблучний короп Короп свіжий

Яблучний короп Спеції для риби

Коропа очистити і помити, обрізати плавники і хвіст. Зробити діагональні надрізи через кожні 4-5 см до хребта з обох сторін риби.

На деко викласти фольгу, на фольгу - порізані кружечками яблука (товщина  приблизно 1-1, 5 см). Посолити і додати спеції на одну зі сторін риби, розтерти рукою і перевертаючи викласти на деко, на яблука. Посолити і додати спеції уже на інший бік риби. Розкласти яблучні кружечки поверх риби. Загнути борти фольги, щоб сильно не бризкало і сік не витікав. Накривати рибу з головою не варто, буде як варена.

Відправити у духовку, розігріту до 200°С на 40 хвилин. Якщо риба більше за вагою, то просто додати 5-10 хвилин на 1 кг ваги.

Рецепт салата с каперсамиКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Католическое Рождество рецепты www.recepti.biz.ua

Готовим со вкусом: праздничные новогодние блюда.

Посуда, восторг, грация, авация - посуда для квашения капусты. Tramontina посуда.

рецепты макового торта от юлии высоцкой