Вушне зі свинини
- Свинина (нежирна) 400 г
- Кaртопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Селера коренева 200 г
- Гриби (сушені, підосичники) 0.5 скл.
- Бульйон м´ясний 500 мл
- Борошно 2 ст.л.
- Капуста (листя) 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Свинину нарізати невеликими шматочками. Обсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії до золотистої скоринки, посолити і поперчити.
Соус. На сковороді трохи обсмажити борошно і залити його бульйоном, постійно помішуючи, щоб не було грудочок. Залишити на вогні, щоб соус трохи загус (не сильно).
Скласти у горщик шарами - обсмажене м'ясо.
Цибулю, нарізану кільцями.
Селеру, нарізану брусочками.
Гриби нарізані (попередньо замочені і відварені протягом приблизно години).
Картоплю, нарізану крупними часточками. Між шарами покласти по лавровому листку.
У кожен горщик залити соус.
Зверху щільно закрити капустяним листком, закрити кришкою і поставити в розігріту духовку на годину.
ЗдесьЭфирные масла, кремы
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепти торти з фото. Рецепты с малиной.
recepti.biz.uaкурчата фото
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салат из моря продуктов. Рецепты салатов на любой вкус.
Рейтинг кулинарных сайтов recepti.biz.ua
Рецепты чанахи. Рецепт суп чанахи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter