Вушне

ДРУГІ СТРАВИ
631 Вушне
Фото - Вушне
інгредієнти:
  • Яловичина
  • Чорнослив
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Картопля 6 шт.
  • Ріпа 2 шт.
  • Сметана 4 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
  • Масло вершкове 50 г
  • Бульйон м´ясний (курячий) 2 скл.
  • Соус гранатовий 2 ст.л.
  • Приправа

Вушне інгредієнти М'ясо нарізати на невеликі шматочки і відбити дерев'яним молотком. Замаринувати: гранатовий соус, 1,5 столових ложки оливкової олії, приправа для смаження м'яса, сушений базилік, сіль. Маринувати м'ясо 30-40 хвилин.

Вушне Нарізати цибулю півкільцями й обсмажити. Сухарі натерти на тертці або подрібнити у блендері.

фото вушне Нарізати картоплю кубиками, ріпу та моркву нарізати довільно. Розтопити вершкове масло і налити у кожен горщик. Далі укласти м'ясо із чорносливом, зверху шар цибулі, столову ложку подрібнених сухарів, картоплю із ріпою та морквою упереміш. Залити кожен горщик бульйоном.

Вушне Яловичина Відправити у духовку на 1 годину 30 хвилин (180-200 градусів). Приготувати соус. У сметану вичавити часник і додати січену зелень. Через 1,5 години відкрити горщики і додати у кожен по столовій ложці соусу. Дати постояти у духовці ще хвилин 15.

Как приготовить летний салат: кулинарные сайты.

Салат каперс. Салат с каперсами.

Перепела жареные на сковороде видеоперепела жареные