Вушне
- Яловичина
- Чорнослив
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Ріпа 2 шт.
- Сметана 4 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
- Масло вершкове 50 г
- Бульйон м´ясний (курячий) 2 скл.
- Соус гранатовий 2 ст.л.
- Приправа
М'ясо нарізати на невеликі шматочки і відбити дерев'яним молотком. Замаринувати: гранатовий соус, 1,5 столових ложки оливкової олії, приправа для смаження м'яса, сушений базилік, сіль. Маринувати м'ясо 30-40 хвилин.
Нарізати цибулю півкільцями й обсмажити. Сухарі натерти на тертці або подрібнити у блендері.
Нарізати картоплю кубиками, ріпу та моркву нарізати довільно. Розтопити вершкове масло і налити у кожен горщик. Далі укласти м'ясо із чорносливом, зверху шар цибулі, столову ложку подрібнених сухарів, картоплю із ріпою та морквою упереміш. Залити кожен горщик бульйоном.
Відправити у духовку на 1 годину 30 хвилин (180-200 градусів). Приготувати соус. У сметану вичавити часник і додати січену зелень. Через 1,5 години відкрити горщики і додати у кожен по столовій ложці соусу. Дати постояти у духовці ще хвилин 15.
Как приготовить летний салат: кулинарные сайты.
Салат каперс. Салат с каперсами.
Перепела жареные на сковороде видеоперепела жареные
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter