Вугор запечeний із соусом із броколі
- Вугор
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець чорний (горошком) 5 шт.
- Сіль (велика) 1 ч.л.
- Огірок 1 шт.
- Лимон
- Журавлина (свіжа)
- Часник 2 зуб.
- Броколі (заморожена) 150 г
- Йогурт (натуральний, не солодкий) 150 г
- Масло вершкове 50 г
Рибу розморозити у холодній воді, але не до кінця, щоб вона залишилася трохи твердою. Останніх 15 хвилин вимочити у підсоленій воді - це прибере річковий запах. Почистити від потрухів, вимити, просушити. Натерти вугра великою морською сіллю, у середину покласти пучок свіжої цибулі, кріп, лавровий лист, перець горошком. Загорнути рибку у 2 шари фольги, щоб було герметично, але просторо, краї фольги загнути. Запікати у духовці при 160-170 градусах протягом 40 хвилин.
Соус. Відварити броколі на пару.
Подрібнити капусту у блендері до стану пюре. В отриману масу додати йогурт, дрібно нарізані кріп і часник, знову збити у блендері. Потім тонкою цівкою влити у соус розтоплене вершкове масло і знову збити.
Після того, як риба запеклася, вимкнути духовку і залишити постояти ще хвилин 15. Потім вийняти, перекласти на плоску тарілку, дістати з риби цибулю, лавровий лист, перець. Огірок нарізати тонкими скибочками - це буде луска "змії". Викласти акуратно по всій рибці кружечки огірка. Гаряча шкірка вугра досить липка, так що луска приклеїться без проблем. Потім вставити в очниці журавлину. Соус можна розлити навколо рибки, а можна викласти у соусницю і поставити її в центр тарілки, щоб "змійка" начебто обвивала її своїм тілом.
Рецепты блюд с ливеромРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Диета: рецепты для похудения: салати з язика з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Диета: рецепты для похудения: салат с языка рецепт. Готовим со вкусом.
Рецепты Для Мультиварки - приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.
Польская кухня Москва. Блюдa Польской кухни.
Рецепт творожной пасхи. Рецепты на пасху.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter