Вугор запечeний із соусом із броколі

ДРУГІ СТРАВИ
882 Вугор запечeний із соусом із броколі
Фото - Вугор запечeний із соусом із броколі
інгредієнти:
  • Вугор
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Кріп 1 пуч.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний (горошком) 5 шт.
  • Сіль (велика) 1 ч.л.
  • Огірок 1 шт.
  • Лимон
  • Журавлина (свіжа)
  • Часник 2 зуб.
  • Броколі (заморожена) 150 г
  • Йогурт (натуральний, не солодкий) 150 г
  • Масло вершкове 50 г

Рибу розморозити у холодній воді, але не до кінця, щоб вона залишилася трохи твердою. Останніх 15 хвилин вимочити у підсоленій воді - це прибере річковий запах. Почистити від потрухів, вимити, просушити. Натерти вугра великою морською сіллю, у середину покласти пучок свіжої цибулі, кріп, лавровий лист, перець горошком. Загорнути рибку у 2 шари фольги, щоб було герметично, але просторо, краї фольги загнути. Запікати у духовці при 160-170 градусах протягом 40 хвилин.

Вугор запечeнний з соусом із брокколі Соус. Відварити броколі на пару.

фото Вугор запечeнний з соусом із брокколі Подрібнити капусту у блендері до стану пюре. В отриману масу додати йогурт, дрібно нарізані кріп і часник, знову збити у блендері. Потім тонкою цівкою влити у соус розтоплене вершкове масло і знову збити.

Вугор запечeнний з соусом із брокколі Після того, як риба запеклася, вимкнути духовку і залишити постояти ще хвилин 15. Потім вийняти, перекласти на плоску тарілку, дістати з риби цибулю, лавровий лист, перець. Огірок нарізати тонкими скибочками - це буде луска "змії". Викласти акуратно по всій рибці кружечки огірка. Гаряча шкірка вугра досить липка, так що луска приклеїться без проблем. Потім вставити в очниці журавлину. Соус можна розлити навколо рибки, а можна викласти у соусницю і поставити її в центр тарілки, щоб "змійка" начебто обвивала її своїм тілом.


Рецепты блюд с ливеромРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Диета: рецепты для похудения: салати з язика з фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Диета: рецепты для похудения: салат с языка рецепт. Готовим со вкусом.

Рецепты Для Мультиварки - приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.

Польская кухня Москва. Блюдa Польской кухни.

Рецепт творожной пасхи. Рецепты на пасху.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter