"Вся справа у грибах"
- Картопля 1 кг
- Курка 700 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Печериці (консервовані) 1 бан.
- Майонез 500 г
- Сир твердий 200 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Картоплю почистити і нарізати невеликими скибочками. Посолити і поперчити. Форму для випічки змастити олією. Викласти у форму картоплю.
Половину майонезу розвести кип'яченою водою (приблизно 0,5 літра) і залити картоплю.
Картопля повинна трохи плавати у "соусі".
Курочку нарізати на невеликі шматочки. Посолити і поперчити.
Цибулю нарізати півкільцями і викласти на картоплю.
Помідори також нарізати півкільцями і викласти на шар цибулі.
Курочку викласти на шар помідорів.
На курочку викласти гриби.
Полити майонезом, що залишився.
Сир натерти на крупній тертці і посипати страву.
Поставити у попередньо розігріту духовку на 1 годину.
Рецепты блюд: салат белочка рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: торт кукла рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Готовим со вкусом: холодные закуски рецепты.
Рецепты для праздничных блюд. Кулинария рецепты праздничные блюда.
Рецепты индийской кухниИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter