Восьминоги у кремовому соусі
- Восьминіг 1 кг
- Цибуля порей (біла частина) 600 г
- Помідор 260 г
- Огірок (маринований) 65 г
- Крем фреш 400 г
- Перець (горошком зелений маринований) 1 ч.л.
- Гірчиця (сухі зерна) 1 ч.л.
- Шафран (мелений) 0.5 ч.л.
- Масло вершкове 70 г
- Сіль
Відварити восьминоги у підсоленій воді протягом 5-7 хвилин і відкинути на дуршлак.
Білу частину цибулі порею нарізати кільцями й обсмажити до м'якості на вершковому маслі, після чого додати нарізані кубиками або не дуже великими часточками помідори. Обсмажити все разом на середньому вогні близько 10 хвилин.
Відварені восьминоги нарізати на великі шматки, залишаючи цілими щупальця.
Соус: у крем-фреш додати зерна гірчиці, горошини зеленого маринованого перцю і мелений шафран.
Перемішати до однорідного жовтого кольору.
У глибоку каструлю з товстим дном перекласти засмажку зі сковороди, восьминогів і залити зверху соусом. Перемішати, посолити і тушкувати під кришкою на середньому вогні близько 10 хвилин.
Додати дрібно нарізані мариновані огірки, знову перемішати і довести до готовності під кришкою протягом ще 5 хвилин.
Готову страву перекласти на тарілки.
Подавати в гарячому вигляді.
Простые рецепты: салат с копченым мясом рецепт.
Рецепты вкусных салатов на день рожденияРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
recepti.biz Эфирные масла, кремы
Кулинарный сайт тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter