Восьминоги у кремовому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1423 Восьминоги у кремовому соусі
Фото - Восьминоги у кремовому соусі
інгредієнти:
  • Восьминіг 1 кг
  • Цибуля порей (біла частина) 600 г
  • Помідор 260 г
  • Огірок (маринований) 65 г
  • Крем фреш 400 г
  • Перець (горошком зелений маринований) 1 ч.л.
  • Гірчиця (сухі зерна) 1 ч.л.
  • Шафран (мелений) 0.5 ч.л.
  • Масло вершкове 70 г
  • Сіль

Восьминоги в кремовому соусі «Назад в 70-ті» інгредієнти

 

Восьминоги в кремовому соусі «Назад в 70-ті» Відварити восьминоги у підсоленій воді протягом 5-7 хвилин і відкинути на дуршлак.

фото Восьминоги в кремовому соусі «Назад в 70-ті» Білу частину цибулі порею нарізати кільцями й обсмажити до м'якості на вершковому маслі, після чого додати нарізані кубиками або не дуже великими часточками помідори. Обсмажити все разом на середньому вогні близько 10 хвилин.

Восьминоги в кремовому соусі «Назад в 70-ті» Восьминіг Відварені восьминоги нарізати на великі шматки, залишаючи цілими щупальця.

Восьминоги в кремовому соусі «Назад в 70-ті» Лук-порей Соус: у крем-фреш додати зерна гірчиці, горошини зеленого маринованого перцю і мелений шафран.

Восьминоги в кремовому соусі «Назад в 70-ті» Помідор Перемішати до однорідного жовтого кольору.

Восьминоги в кремовому соусі «Назад в 70-ті» Огірок У глибоку каструлю з товстим дном перекласти засмажку зі сковороди, восьминогів і залити зверху соусом. Перемішати, посолити і тушкувати під кришкою на середньому вогні близько 10 хвилин.

Восьминоги в кремовому соусі «Назад в 70-ті» Крем фреш Додати дрібно нарізані мариновані огірки, знову перемішати і довести до готовності під кришкою протягом ще 5 хвилин.

Восьминоги в кремовому соусі «Назад в 70-ті» Перець Готову страву перекласти на тарілки.

Восьминоги в кремовому соусі «Назад в 70-ті» Гірчиця Подавати в гарячому вигляді.

Простые рецепты: салат с копченым мясом рецепт.

Рецепты вкусных салатов на день рожденияРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты

recepti.biz Эфирные масла, кремы

Кулинарный сайт тут