Воронячі гнізда
- Фарш м´ясний 500 г
- Морква 1 шт.
- Молоко 0.5 скл.
- Сіль
- Сир плавлений (твердий) 100 г
- Гриби мариновані
- Перець бoлгарський
- Помідор
- Цибуля
Фарш змішати зі шматочками хліба, попередньо вимоченими у молоці. Посолити, додати моркву, натерту на дрібній тертці. Гарно перемішати. У сковороду налити трохи рослинної олії, можна без, якщо м'ясо жирне, викласти гнізда із фаршу.
У гнізда покласти гриби, обсмажені з цибулею або перець із помідорами, зверху посипати сиром, натертим на терці, залити сирим яйцем. Яйця змішати у чашці, можна залити цілим яйцем, тоді можна гнізда залишити і без начинки.
Закрити сковороду кришкою і поставити на слабкий вогник хвилин на 35-40. Готову страву можна прикрасити вороною і пеньком із солоного огірка, які потім з'їдаються разом із гніздами.
Куриная отбивная под шубой www.recepti.biz.ua
Новогодние рецепты горячих блюд. Новогодние рецепты мясных блюд.
Готовим со вкусом: праздничные новогодние блюда. Продажа малайзийских столов.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Искусство приготовления канапе. Приготовление канапе.
Готовим со вкусом: новогодние праздничные блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Готовим рыбу - салаты с фото. Салаты и закуски.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter