"Володарка морська"

ДРУГІ СТРАВИ
796 "Володарка морська"
Фото -
інгредієнти:
  • Кефаль 1 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Приправа для риби 1 упак.
  • Оцет (винний) 1 ч.л.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Зелень (петрушка і кріп) 1 пуч.
  • Сіль, перець чорний мелений
  • Сьомга (малосольна) 400 г
  • Олія рослинна 100 г
  • Сухарі панірувальні 5 ст.л.
  • Крупа манна 3 ст.л.
  • Огірок свіжий 2 шт.
  • Майонез 50 г

Рибу почистити, розрізати черево, розпатрати, вийняти зябра.

Соус: приправу для риби змішати з оливковою олією і винним оцтом, додати по щіпці солі і меленого чорного перцю, перемішати.

фото Натерти цим соусом рибу зверху і всередині черева. Свіжу моркву (2 шт.) порізати монетками, вилити соус, що залишився і перемішати. Залишити маринуватися на годину.

М'якоть або черевця сьомги порізати, змішати із зеленню петрушки і кропу, якщо в рибі була ікра, то її також порізати і змішати з масою.

Начинка. Моркву (2 шт.) натерти на крупній тертці, 3 цибулини порізати півкільцями і посмажити на олії до напівготовності. Змішати овочі із 250 г сьомги і зеленню, посолити і поперчити. Протушкувати 2-3 хвилини, всипати манку, добре перемішати. Зняти з вогню і остудити.

Заповнити остиглою начинкою черево кефалі.

Зашити нитками.

Мариновану моркву обваляти в сухарях і обсмажити з двох боків на олії. Остудити.

Рибку перевернути черевцем вниз, зробити зверху поперечні розрізи. Моркв'яні монетки увіткнути в розрізи, одну "монетку" вставити в рот. Перекласти рибу на змащене деко, посипати панірувальними сухарями, поставити в розігріту духовку і запікати при температурі 180 градусів 45-50 хвилин.

Готовій рибці зробити корону із цибулі, намалювати майонезом очі і вії, а поруч розкласти "морське багатство" - закуска із кружечків огірка, цибулі і шматочків малосольної сьомги (150 г). На стіл подавати із будь-яким гарніром.

Закуска. Порізати огірки витягнутими кружечками, цибулю - кільцями, малосольну сьомгу - шматочками.

Зібрати закуску: на огірок покласти кільце цибулі, зверху шматочок сьомги, на сьомгу видавити "перлинки" майонезу. Прикрасити зеленню кропу і петрушки.

 

 

Салат кучками с корейской морковью и чипсамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Блюда для фуршета: лучшие блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат радичио рецепты. Готовим со вкусом.

ТутПраздничное агентство

рецепт печень свиная рис

http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Салат морепродукты рецептРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепты блюд праздничного стола с фото тут

Сайт кулинарный анастасииПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на