"Володарка морська"
- Кефаль 1 шт.
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Приправа для риби 1 упак.
- Оцет (винний) 1 ч.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Зелень (петрушка і кріп) 1 пуч.
- Сіль, перець чорний мелений
- Сьомга (малосольна) 400 г
- Олія рослинна 100 г
- Сухарі панірувальні 5 ст.л.
- Крупа манна 3 ст.л.
- Огірок свіжий 2 шт.
- Майонез 50 г
Рибу почистити, розрізати черево, розпатрати, вийняти зябра.
Соус: приправу для риби змішати з оливковою олією і винним оцтом, додати по щіпці солі і меленого чорного перцю, перемішати.
Натерти цим соусом рибу зверху і всередині черева. Свіжу моркву (2 шт.) порізати монетками, вилити соус, що залишився і перемішати. Залишити маринуватися на годину.
М'якоть або черевця сьомги порізати, змішати із зеленню петрушки і кропу, якщо в рибі була ікра, то її також порізати і змішати з масою.
Начинка. Моркву (2 шт.) натерти на крупній тертці, 3 цибулини порізати півкільцями і посмажити на олії до напівготовності. Змішати овочі із 250 г сьомги і зеленню, посолити і поперчити. Протушкувати 2-3 хвилини, всипати манку, добре перемішати. Зняти з вогню і остудити.
Заповнити остиглою начинкою черево кефалі.
Зашити нитками.
Мариновану моркву обваляти в сухарях і обсмажити з двох боків на олії. Остудити.
Рибку перевернути черевцем вниз, зробити зверху поперечні розрізи. Моркв'яні монетки увіткнути в розрізи, одну "монетку" вставити в рот. Перекласти рибу на змащене деко, посипати панірувальними сухарями, поставити в розігріту духовку і запікати при температурі 180 градусів 45-50 хвилин.
Готовій рибці зробити корону із цибулі, намалювати майонезом очі і вії, а поруч розкласти "морське багатство" - закуска із кружечків огірка, цибулі і шматочків малосольної сьомги (150 г). На стіл подавати із будь-яким гарніром.
Закуска. Порізати огірки витягнутими кружечками, цибулю - кільцями, малосольну сьомгу - шматочками.
Зібрати закуску: на огірок покласти кільце цибулі, зверху шматочок сьомги, на сьомгу видавити "перлинки" майонезу. Прикрасити зеленню кропу і петрушки.
Салат кучками с корейской морковью и чипсамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Блюда для фуршета: лучшие блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат радичио рецепты. Готовим со вкусом.
ТутПраздничное агентство
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салат морепродукты рецептРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты блюд праздничного стола с фото тут
Сайт кулинарный анастасииПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter