Віяло з баклажанів
- Баклажан 1 шт.
- Помідор 0.5 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Шинка 100 г
- Сир твердий 100 г
- Майонез
- Зелень
- Часник
- Сіль
Баклажан вимити, обсушити. Розрізати на 2 половинки. Хвостики можна обрізати.
Розрізати половинки таким чином, щоб вийшло віяло.
Баклажани посолити і залишити на 20-30 хвилин.
Нарізати помідор, перець, шинку, сир.
Приготувати соус із сиру (натерти на крупній тертці), зелені (дрібно нарізати), часнику (подрібнити) і майонезу.
З баклажанів змити сіль, обсушити. Розкласти на листі, змащеному олією і заповнити розрізи помідором, перцем, шинкою і сиром.
Змастити баклажани соусом і поставити в попередньо нагріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус: мясные салаты. Рецепты Приготовления.
Способ приготовления плова. Простой рецепт приготовления плова с мясом.
Окрошка на воде с майонезом рецептВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Польские кухни напрямую из Польши здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter