"Витівки Хануми"
- Фарш (змішаний) 0.5 кг
- Цибуля 1 кг
- Морква 700 г
- Сметана 1 скл.
- Сир плавлений 5 ст.л.
- Майонез 1 скл.
- Борошно
- Яйце 4 шт.
- Сода 0.5 ст.л.
- Бульйон (курячий або яловичий) 0.7 л
Яйця змішати зі сметаною і майонезом (1:1:1, для цього яйця вилити у склянку і відміряти таку ж кількість сметани і майонезу). Збити міксером до однорідності.
Додати соду, ретельно перемішати.
Поступово додати борошно, тісто не туге (приблизно 2,5 склянки).
Вимісити до еластичності, накрити мискою і залишити.
1/4 частини цибулі нарізати кубиками і додати у фарш. Фарш посолити, додати спеції.
Іншу цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці. Обсмажити цибулю із морквою до готовності.
Тісто розділити на 3-4 частини, кожну розгорнути у тонкий пласт, змастити всю поверхню фаршем і згорнути в рулет.
У казан на дно викласти шар смажених овочів, викласти перший рулетик. Ретельно покрити його шаром смажених овочів.
Викласти наступний рулетик, теж ретельно покрити з усіх боків шаром овочів. І так кожен рулетик.
Змішати бульйон, майонез, сир, сметану, що залишилася і залити цією сумішшю хануму, суміш повинна покривати верхній рулет наполовину, якщо рідини мало додати ще бульйон.
Накрити щільно кришкою і поставити на вогонь, коли закипить, тушкувати на середньому вогні приблизно годину. За цей час рідина повинна повністю википіти, фарш протушкуватися, тісто стане ніжним.
Рулетики просочаться сирно-вершковою сумішшю. Овочі прилипнуть до рулету і будуть обволікати його і доповнювати смаком і ароматом.
Мультиварка Philips - салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
www.recepti.biz.ua рецепт салат морепродукты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter