"Витівки Хануми"

ДРУГІ СТРАВИ
665 "Витівки Хануми"
Фото -
інгредієнти:
  • Фарш (змішаний) 0.5 кг
  • Цибуля 1 кг
  • Морква 700 г
  • Сметана 1 скл.
  • Сир плавлений 5 ст.л.
  • Майонез 1 скл.
  • Борошно
  • Яйце 4 шт.
  • Сода 0.5 ст.л.
  • Бульйон (курячий або яловичий) 0.7 л

Яйця змішати зі сметаною і майонезом (1:1:1, для цього яйця вилити у склянку і відміряти таку ж кількість сметани і майонезу). Збити міксером до однорідності.

Додати соду, ретельно перемішати.

фото Поступово додати борошно, тісто не туге (приблизно 2,5 склянки).

Вимісити до еластичності, накрити мискою і залишити.

1/4 частини цибулі нарізати кубиками і додати у фарш. Фарш посолити, додати спеції.

Іншу цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці. Обсмажити цибулю із морквою до готовності.

Тісто розділити на 3-4 частини, кожну розгорнути у тонкий пласт, змастити всю поверхню фаршем і згорнути в рулет.

У казан на дно викласти шар смажених овочів, викласти перший рулетик. Ретельно покрити його шаром смажених овочів.

Викласти наступний рулетик, теж ретельно покрити з усіх боків шаром овочів. І так кожен рулетик.

Змішати бульйон, майонез, сир, сметану, що залишилася і залити цією сумішшю хануму, суміш повинна покривати верхній рулет наполовину, якщо рідини мало додати ще бульйон.

Накрити щільно кришкою і поставити на вогонь, коли закипить, тушкувати на середньому вогні приблизно годину. За цей час рідина повинна повністю википіти, фарш протушкуватися, тісто стане ніжним.

Рулетики просочаться сирно-вершковою сумішшю. Овочі прилипнуть до рулету і будуть обволікати його і доповнювати смаком і ароматом.

Мультиварка Philips - салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

www.recepti.biz.ua рецепт салат морепродукты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter