Вишневе м'ясо

ДРУГІ СТРАВИ
606 Вишневе м'ясо
Фото - Вишневе м'ясо
інгредієнти:
  • Телятина 700 г
  • Вишня 0.3 скл.
  • Сік вишневий 0.3 скл.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Борошно
  • Кориця
  • Сіль
  • Спеції

М'ясо добре промити. У шматку зробити глибокі надрізи ножем уздовж волокон. М'ясо посолити, поперчити, нашпигувати вишнею. Покласти в каструлю, полити олією, посипати корицею і поставити в духовку розпечену хвилин на 30.

Дістати з духовки, полити вишневим соком, злегка посипати борошном і тушкувати ще 30 хвилин на середньому вогні до готовності. М'ясо подавати в тому соусі, в якому тушкувалося.

Простые рецепты первые блюда тут

Куриный рулет рецепт из филекуриный рулет

Рецепт приготовления пиццы картинками. Рецепт приготовления пиццы в картинках.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter