Вишневе м'ясо
606
інгредієнти:
- Телятина 700 г
- Вишня 0.3 скл.
- Сік вишневий 0.3 скл.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Борошно
- Кориця
- Сіль
- Спеції
М'ясо добре промити. У шматку зробити глибокі надрізи ножем уздовж волокон. М'ясо посолити, поперчити, нашпигувати вишнею. Покласти в каструлю, полити олією, посипати корицею і поставити в духовку розпечену хвилин на 30.
Дістати з духовки, полити вишневим соком, злегка посипати борошном і тушкувати ще 30 хвилин на середньому вогні до готовності. М'ясо подавати в тому соусі, в якому тушкувалося.
Простые рецепты первые блюда тут
Куриный рулет рецепт из филекуриный рулет
Рецепт приготовления пиццы картинками. Рецепт приготовления пиццы в картинках.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі