Вишнeва пташка
- Дичина (перепілка) 2 шт.
- Вишня
- Соєвий соус
- Вино біле сухе
- Гірчиця
- Олія рослинна
- Часник 1 зуб.
- Мeд
Маринад. Вишні розмолоти у блендері до стану кашки. Вилити кашку із вишень у глибоку посудину, додати соєвий соус, вино, оливкову олію, мед, гірчицю, пропущений через прес часник. Все добре перемішати.
Перепілок або стегенця покласти у поліетиленовий пакет.
Залити приготовленим маринадом.
Пакетик загорнути, покласти у ще один або два пакети і добре потрясти (щоб все м'ясо було у маринаді). Поставити у холодильник мінімум на годину.
Смажити на грилі або барбекю до коричнево-червоної скоринки.
Карамель конфеты шоколад песня www.recepti.biz.ua
Салаты с крутонамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.ua сайты кулинарные
Купить тыкву - как приготовить пирог из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter