"Вишнева корова"

ДРУГІ СТРАВИ
525 "Вишнева корова"
Фото -
інгредієнти:
  • Яловичина (телятина) 1 кг
  • Вишня (заморожена, без кісточок) 1 упак.
  • Сіль
  • Цукор
  • Перець чорний

Натерти яловичину сіллю і чорним перцем, зробити надрізи і вставити у них вишеньки.

Фольгу змастити вершковим маслом. Загорнути м'ясо у фольгу і відправити у духовку. Готувати 1 годину при температурі 185°С.

Вишню збити у блендері. Поставити пюре на вогонь, додати сіль і цукор. Довести до кипіння. Соус готовий.

фото Дістати м’ясо з духовки, нарізати на шматки, полити соусом і подати на стіл.

Мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты мясной салат с черносливом.

Рецепты новогодних блюд морепродукт. Праздничные новогодние рецепты блюд.

Рецепты приготовления узбекского плова. Предварительно обжарить рис плов рецепт приготовления.

recepti.biz.ua кульков денис

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter