"Вишнева корова"
577
інгредієнти:
- Яловичина (телятина) 1 кг
- Вишня (заморожена, без кісточок) 1 упак.
- Сіль
- Цукор
- Перець чорний
Натерти яловичину сіллю і чорним перцем, зробити надрізи і вставити у них вишеньки.
Фольгу змастити вершковим маслом. Загорнути м'ясо у фольгу і відправити у духовку. Готувати 1 годину при температурі 185°С.
Вишню збити у блендері. Поставити пюре на вогонь, додати сіль і цукор. Довести до кипіння. Соус готовий.
Дістати м’ясо з духовки, нарізати на шматки, полити соусом і подати на стіл.
Мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты мясной салат с черносливом.
Рецепты новогодних блюд морепродукт. Праздничные новогодние рецепты блюд.
Рецепты приготовления узбекского плова. Предварительно обжарить рис плов рецепт приготовления.
recepti.biz.ua кульков денис
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі