Вірменська баклажанна ікра

ДРУГІ СТРАВИ
1902 Вірменська баклажанна ікра
Фото - Вірменська баклажанна ікра
інгредієнти:
  • Баклажани (краще мармурові, але можна і звичайні) 4 шт
  • Цибуля (велика) 1 шт
  • Зелень (кінза, петрушка) 0.5 пуч.
  • Олія 3 ст.л.
  • Оцет 3 ст.л.
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)

1. Баклажани помити і запекти на сухому листі в духовці (у шкірці) до м'якості.

2. Остудити, акуратно зняти шкірку. Після запікання вона знімається досить легко.

3. Дрібно посікти м'якоть ножем і скласти в миску.

4. Цибулину очистити, дрібно нарізати, до баклажанів для компанії)).

5. Дрібно нарізати зелень. Я кладу кинзу і петрушку, але кінза - це на любителя, можна замінити будь-яку іншу. До баклажанів і цибулі.

6. Полити все олією і оцтом. Я додала 3 столові ложки оцту, але насправді за смаком. Додати сіль і чорний мелений перець. Перемішати і дати постояти хвилин 10.

40 хвилин на приготування, 30 витрачаються на запікання баклажанів. А все решта дуже швидко.

Рецепты приготовления шубыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter