Вірменська баклажанна ікра
- Баклажани (краще мармурові, але можна і звичайні) 4 шт
- Цибуля (велика) 1 шт
- Зелень (кінза, петрушка) 0.5 пуч.
- Олія 3 ст.л.
- Оцет 3 ст.л.
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (за смаком)
1. Баклажани помити і запекти на сухому листі в духовці (у шкірці) до м'якості.
2. Остудити, акуратно зняти шкірку. Після запікання вона знімається досить легко.
3. Дрібно посікти м'якоть ножем і скласти в миску.
4. Цибулину очистити, дрібно нарізати, до баклажанів для компанії)).
5. Дрібно нарізати зелень. Я кладу кинзу і петрушку, але кінза - це на любителя, можна замінити будь-яку іншу. До баклажанів і цибулі.
6. Полити все олією і оцтом. Я додала 3 столові ложки оцту, але насправді за смаком. Додати сіль і чорний мелений перець. Перемішати і дати постояти хвилин 10.
40 хвилин на приготування, 30 витрачаються на запікання баклажанів. А все решта дуже швидко.
Рецепты приготовления шубыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter