Вирізка із тушкованою картоплею
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Картопля 200 г
- Олія рослинна 3 ч.л.
- Бульйон м´ясний 75 мл
- Яловичина 180 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Помідор черрі 7 шт.
Ріпчасту цибулю і часник очистити і нашаткувати дрібними кубиками. Картоплю очистити, нарізати кубиками й обсмажити в олії до золотисто-жовтого кольору. Перемішати з цибулею і часником, злегка обсмажити і влити бульйон. Тушкувати картоплю близько 10 хвилин на середньому вогні під кришкою.
В олії, що залишилася, обсмажити стейк по 3-4 хвилини з кожного боку. Посолити, поперчити і нарізати скибочками.
Помідори вимити, розрізати навпіл і перемішати з картоплею. Посолити і поперчити, приправити кайєнським перцем. Тушковану картоплю викласти на тарілку, зверху розкласти скибочки м'яса. Прикрасити листочками базиліку.
Куриная отбивная в кляре. Приготовить куриные отбивные.
recepti.biz.ua рецепт салат из креветок и авокадо
recepti.biz Копилка кулинарных рецептов
Рецепты торт медовик www.recepti.biz.ua
Сайт элеатронной кулинарной книги. Официальный сайт кулинарный поединок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter