Вирізка із тушкованою картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
647 Вирізка із тушкованою картоплею
Фото - Вирізка із тушкованою картоплею
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Картопля 200 г
  • Олія рослинна 3 ч.л.
  • Бульйон м´ясний 75 мл
  • Яловичина 180 г
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Помідор черрі 7 шт.

Ріпчасту цибулю і часник очистити і нашаткувати дрібними кубиками. Картоплю очистити, нарізати кубиками й обсмажити в олії до золотисто-жовтого кольору. Перемішати з цибулею і часником, злегка обсмажити і влити бульйон. Тушкувати картоплю близько 10 хвилин на середньому вогні під кришкою.

В олії, що залишилася, обсмажити стейк по 3-4 хвилини з кожного боку. Посолити, поперчити і нарізати скибочками. 

Помідори вимити, розрізати навпіл і перемішати з картоплею. Посолити і поперчити, приправити кайєнським перцем. Тушковану картоплю викласти на тарілку, зверху розкласти скибочки м'яса. Прикрасити листочками базиліку.

салати з курячим мясом

Куриная отбивная в кляре. Приготовить куриные отбивные.

recepti.biz.ua рецепт салат из креветок и авокадо

recepti.biz Копилка кулинарных рецептов

Рецепты торт медовик www.recepti.biz.ua

Сайт элеатронной кулинарной книги. Официальный сайт кулинарный поединок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter