"Виноградно-апельсинова" свинина

ДРУГІ СТРАВИ
573 "Виноградно-апельсинова" свинина
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина (нежирна) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 400 г
  • Апельсин 2 шт.
  • Сік лимонний 3 ст.л.
  • Сік виноградний (червоний) 200 мл
  • Спеції (сіль, перець)

Нарізати м'ясо досить великими шматочками, а цибулю - кільцями. Туди видавити кілька ложок лимонного соку. Додати сіль, перець, виноградний сік. Перемішати і поставити в холодильник мінімум на 1 годину.

Коли м'ясо промаринувалося, очистити від шкірки апельсини й нарізати кружечками.

фото Викласти у форму для запікання половину м'яса, цибулі, потім половину апельсинових кілець.

Залишене м'ясо, цибулю.

Зверху - апельсин.

Запікати при 200-220 градусах протягом години.

Оливье салат мясной рецепт. Рецепты мясных салатов с ветчиной.

Рецепты традиционной французской кухни recepti.biz.ua

Тирамису рецепт юлии высоцкой recepti.biz.ua

Рецепты для пароварки, вкусно - рецепт салата мимоза с фото. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter