"Виноградно-апельсинова" свинина
584
інгредієнти:
- Свинина (нежирна) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 400 г
- Апельсин 2 шт.
- Сік лимонний 3 ст.л.
- Сік виноградний (червоний) 200 мл
- Спеції (сіль, перець)
Нарізати м'ясо досить великими шматочками, а цибулю - кільцями. Туди видавити кілька ложок лимонного соку. Додати сіль, перець, виноградний сік. Перемішати і поставити в холодильник мінімум на 1 годину.
Коли м'ясо промаринувалося, очистити від шкірки апельсини й нарізати кружечками.
Викласти у форму для запікання половину м'яса, цибулі, потім половину апельсинових кілець.
Залишене м'ясо, цибулю.
Зверху - апельсин.
Запікати при 200-220 градусах протягом години.
Оливье салат мясной рецепт. Рецепты мясных салатов с ветчиной.
Рецепты традиционной французской кухни recepti.biz.ua
Тирамису рецепт юлии высоцкой recepti.biz.ua
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепт салата мимоза с фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі