Винно-горіхова курка у банці

ДРУГІ СТРАВИ
816 Винно-горіхова курка у банці
Фото - Винно-горіхова курка у банці
інгредієнти:
  • Стегно куряче 6 шт.
  • Горіхи волоські 0.33 скл.
  • Кріп
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вино десертне (червоне) 150 мл
  • Банка дволітрова

Винно-горіхова курка в банку інгредієнти Стегна помити, трохи промокнути, натерти сіллю і перцем. Цибулю нашаткувати, часник розчавити.

Духовку розігріти до 190 градусів. Укласти курочку у банку - на дно - оливкова олія, часник, цибуля, трохи кропу, курка, волоські горіхи (таким чином перекласти шарами). Залити вином. Потрібно залити вином банку не до кінця, залишити сантиметрів 5-7, так як курочка ще пустить сік під час готування. Зверху присипати кропом із часником. 

 

Винно-горіхова курка в банку

фото Вино-горіхова курка в банку Поставити банку із куркою у духовку на 40 хвилин. Далі зменшити вогонь до 170-160 градусів і тушкувати ще 20 хвилин. Вимкнути духовку, але банку не виймати, доки вона трохи не охолоне, а курка в ній не перестане кипіти.

Подавати із гарніром.

ЗдесьМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter