Винно-горіхова курка у банці
816
інгредієнти:
- Стегно куряче 6 шт.
- Горіхи волоські 0.33 скл.
- Кріп
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино десертне (червоне) 150 мл
- Банка дволітрова
Стегна помити, трохи промокнути, натерти сіллю і перцем. Цибулю нашаткувати, часник розчавити.
Духовку розігріти до 190 градусів. Укласти курочку у банку - на дно - оливкова олія, часник, цибуля, трохи кропу, курка, волоські горіхи (таким чином перекласти шарами). Залити вином. Потрібно залити вином банку не до кінця, залишити сантиметрів 5-7, так як курочка ще пустить сік під час готування. Зверху присипати кропом із часником.
Поставити банку із куркою у духовку на 40 хвилин. Далі зменшити вогонь до 170-160 градусів і тушкувати ще 20 хвилин. Вимкнути духовку, але банку не виймати, доки вона трохи не охолоне, а курка в ній не перестане кипіти.
Подавати із гарніром.
ЗдесьМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі