Винні крильця
	
					765				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Крило куряче
- Вино червоне сухе
- Аджика
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа для птиці
- Масло вершкове
- Борошно
 
 
У морожені крила укинути всі приправи і вилити вино (приблизно склянку). Залишити відтанути і заодно маринуватися.
 Коли все розморозилося, відправити на розпечену сковороду з олією.
 Коли все розморозилося, відправити на розпечену сковороду з олією.
 У процесі підсмажування додати рідину, в якій крила маринувалися і протушкувати злегка.
 У процесі підсмажування додати рідину, в якій крила маринувалися і протушкувати злегка.
 Потім злити цю рідину зі сковороди в каструльку, а крила залишити трохи обсмажитися.
 Потім злити цю рідину зі сковороди в каструльку, а крила залишити трохи обсмажитися.
У сік і маринад, в якому смажилася курка, додати трохи масла і борошна (борошно розчинити в холодній воді, щоб не було грудочок).

 
 
Подавати із пюре з молоком (гарячим) + яйце + трохи соусу.
 
 
Грильяжный торт, недорого! Жми: как испечь грильяжный торт. Вы кондитер из Петербурга.
Салат австрийский с сайрой рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
