Винні крильця
650
інгредієнти:
- Крило куряче
- Вино червоне сухе
- Аджика
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа для птиці
- Масло вершкове
- Борошно
У морожені крила укинути всі приправи і вилити вино (приблизно склянку). Залишити відтанути і заодно маринуватися.
Коли все розморозилося, відправити на розпечену сковороду з олією.
У процесі підсмажування додати рідину, в якій крила маринувалися і протушкувати злегка.
Потім злити цю рідину зі сковороди в каструльку, а крила залишити трохи обсмажитися.
У сік і маринад, в якому смажилася курка, додати трохи масла і борошна (борошно розчинити в холодній воді, щоб не було грудочок).
Подавати із пюре з молоком (гарячим) + яйце + трохи соусу.
Грильяжный торт, недорого! Жми: как испечь грильяжный торт. Вы кондитер из Петербурга.
Салат австрийский с сайрой рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі