Відварна яловичина під соусом із хрону
- Яловичина (філе) 1 кг
- Сіль
- Перець чорний (горошком + мелений)
- Морква 300 г
- Селера коренева 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Цибуля-порей 2 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Картопля 1 кг
- Хрін 2 ст.л.
- Сметана 100 г
- Вершки 125 г
М'ясо вимити. Налити у каструлю 2-3 літри води, додати 1 ч. л. солі і горошини перцю. Довести до кипіння і на повільному вогні варити м'ясо 2 години, шумівкою знімаючи піну.
Моркву і селеру очистити від шкірочки, вимити й нарізати тонкою соломкою. Ріпчасту цибулю, очистивши, розрізати на четвертинки. Порей очистити, вимити і нашаткувати кільцями. Петрушку вимити й порубати. За 30 хвилин до закінчення варіння додати в бульйон овочі і половину петрушки.
Виделкою вийняти з бульйону зварену яловичину і нарізати скибочками. Викласти на тарілку разом з овочами, посипати петрушкою і поставити в духовку тeплу, прикривши шматком харчової фольги, щоб не дати страві охолонути.
Картоплю очистити, вимити, нарізати великими кубиками і варити у м'ясному бульйоні до готовності. Поперчити.
Хрін змішати зі сметаною. Збити вершки, ввести в соус, приправити сіллю і перцем.
М'ясо полити соусом і подати з гарніром із картоплі і відварених овочів. За бажанням прикрасити зеленню селери.
recepti.biz як варити уху
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Соус из ананасов с хреном http://recepti.biz.ua
Рецепты приготовления счастья: рецепты пошагово с фото.
Кулинарный поединок сайт программы. Международные кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter