Відварна яловичина під соусом із хрону

ДРУГІ СТРАВИ
710 Відварна яловичина під соусом із хрону
Фото - Відварна яловичина під соусом із хрону
інгредієнти:
  • Яловичина (філе) 1 кг
  • Сіль
  • Перець чорний (горошком + мелений)
  • Морква 300 г
  • Селера коренева 0.5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Цибуля-порей 2 шт.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Картопля 1 кг
  • Хрін 2 ст.л.
  • Сметана 100 г
  • Вершки 125 г

М'ясо вимити. Налити у каструлю 2-3 літри води, додати 1 ч. л. солі і горошини перцю. Довести до кипіння і на повільному вогні варити м'ясо 2 години, шумівкою знімаючи піну. 

Моркву і селеру очистити від шкірочки, вимити й нарізати тонкою соломкою. Ріпчасту цибулю, очистивши, розрізати на четвертинки. Порей очистити, вимити і нашаткувати кільцями. Петрушку вимити й порубати. За 30 хвилин до закінчення варіння додати в бульйон овочі і половину петрушки. 

Виделкою вийняти з бульйону зварену яловичину і нарізати скибочками. Викласти на тарілку разом з овочами, посипати петрушкою і поставити в духовку тeплу, прикривши шматком харчової фольги, щоб не дати страві охолонути. 

Картоплю очистити, вимити, нарізати великими кубиками і варити у м'ясному бульйоні до готовності. Поперчити. 

Хрін змішати зі сметаною. Збити вершки, ввести в соус, приправити сіллю і перцем.

М'ясо полити соусом і подати з гарніром із картоплі і відварених овочів. За бажанням прикрасити зеленню селери.

recepti.biz як варити уху

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Соус из ананасов с хреном http://recepti.biz.ua

Рецепты приготовления счастья: рецепты пошагово с фото.

Кулинарный поединок сайт программы. Международные кулинарные сайты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter