Відварна капуста броколі з соусом

ДРУГІ СТРАВИ
1187 Відварна капуста броколі з соусом
Фото - Відварна капуста броколі з соусом
інгредієнти:
  • Капуста броколі 1 кг
  • Масло вершкове 150 г
  • Борошно 2 ст.л.
  • Капустяний відвар 1 л
  • Жовток яєчний 4 шт.
  • Сіль
  • Чорний перець мелений

Капусту залити гарячою водою, додати сіль і варити під кришкою 5-10 хвилин.

У сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажити у ньому борошно до золотистого кольору.

До борошна додати гарячий відвар, сіль і перець за смаком і підігріти на слабкому вогні, помішуючи, хвилин 10-15.

Яєчні жовтки збити виделкою і, безперервно помішуючи, тоненькою цівкою влити їх у відвар з борошном. Суміш розмішати, підігріти, не даючи закипіти.

Окремо в соуснику до відвареної капусти подавати соус.

Очень вкусные салатики! Простые - салат малахитовая шкатулка.

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты

Печень рецепт тортКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

Официальный сайт Tramontina: кухня с юлией высоцкой.

recepti.biz.uaКонсервы из охлаждённого сырья,произведенные в период вылова рыбы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter