Відварна капуста броколі з соусом
- Капуста броколі 1 кг
- Масло вершкове 150 г
- Борошно 2 ст.л.
- Капустяний відвар 1 л
- Жовток яєчний 4 шт.
- Сіль
- Чорний перець мелений
Капусту залити гарячою водою, додати сіль і варити під кришкою 5-10 хвилин.
У сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажити у ньому борошно до золотистого кольору.
До борошна додати гарячий відвар, сіль і перець за смаком і підігріти на слабкому вогні, помішуючи, хвилин 10-15.
Яєчні жовтки збити виделкою і, безперервно помішуючи, тоненькою цівкою влити їх у відвар з борошном. Суміш розмішати, підігріти, не даючи закипіти.
Окремо в соуснику до відвареної капусти подавати соус.
Очень вкусные салатики! Простые - салат малахитовая шкатулка.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Печень рецепт тортКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Официальный сайт Tramontina: кухня с юлией высоцкой.
recepti.biz.uaКонсервы из охлаждённого сырья,произведенные в период вылова рыбы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter