Відварений минтай
- Минтай 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Паста томатна 2 ст.л.
- Карі 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний горошком
- Лавровий лист
- Зелень свіжа
- Вода (гаряча)
Рибу порізати на порційні шматочки. Покласти у каструлю і залити гарячою кип'яченою водою так, щоб вона трохи закривала рибу. Довести до кипіння, зняти піну.
Порізати цибулю чвертькільцями, а моркву кружечками.
Коли вода закипить, додати до риби овочі і варити 20 хвилин. Потім посолити, додати лавровий лист і перець. Варити ще 5 хвилин.
Вийняти шумівкою рибу та овочі. Соус. Бульйон процідити. Борошно спасерувати на вершковому маслі. Додати трохи солі, томатну пасту, карі і 1 скл. рибного бульйону. Все добре розмішати і варити 5 хвилин.
Рибу з овочами розкласти по тарілках, полити соусом і посипати зеленню.
Салаты с крутонамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта киевский. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты приготовления шубы.
Рецепт торта медовикаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter