Відварений минтай

ДРУГІ СТРАВИ
1459 Відварений минтай
Фото - Відварений минтай
інгредієнти:
  • Минтай 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Паста томатна 2 ст.л.
  • Карі 0.5 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний горошком
  • Лавровий лист
  • Зелень свіжа
  • Вода (гаряча)

Відварний минтай інгредієнти Рибу порізати на порційні шматочки. Покласти у каструлю і залити гарячою кип'яченою водою так, щоб вона трохи закривала рибу. Довести до кипіння, зняти піну.

Відварний минтай Порізати цибулю чвертькільцями, а моркву кружечками.

фото Відварний минтай Коли вода закипить, додати до риби овочі і варити 20 хвилин. Потім посолити, додати лавровий лист і перець. Варити ще 5 хвилин.

Відварний минтай минтай Вийняти шумівкою рибу та овочі. Соус. Бульйон процідити. Борошно спасерувати на вершковому маслі. Додати трохи солі, томатну пасту, карі і 1 скл. рибного бульйону. Все добре розмішати і варити 5 хвилин.

Відварний минтай Морква Рибу з овочами розкласти по тарілках, полити соусом і посипати зеленню.


Салаты с крутонамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Осетинские пироги на заказ - рецепт торта киевский. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепты Для Мультиварки - рецепты приготовления шубы.

Рецепт торта медовикаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter