Відварений лосось
740
інгредієнти:
- Лосось (свіжий, філе) 500 г
- Квасоля (заморожена) 300 г
- Перець болгарський (червоний і жовтий) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Приправа (Вегета)
- Сіль
Квасолю, перець і цибулю хвилин 10 обсмажити для гарніру на олії. Замість солі використати Вегету.
Рибу відварити у воді, у якій варилася картопля (хвилин 5-10).
У киплячий бульйон з рибою покласти ріпчасту цибулю, додати лавровий лист.
Можна відварити картоплю та овочі.
Бульйон від варіння риби процідити. Його можна пити під час їжі.
Салат рецепт сердце перепелиные яйца огурцы лук. Салаты с перепелиными яйцами рецепт.
Салат святковий рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Майонез щедро составПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі