Відбивні зі свинини в апельсиновому маринаді
- Свининa 600 г
- Апельсин 2 шт.
- Коньяк 50 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Шафран
- Базилік
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Сіль
Свинину нарізати на рівні частини.
Гарно відбити.
Окремо змішати вичавлений сік апельсинів, коньяк, спеції і сіль.
Залити цим соусом м'ясо і дати настоятися 40 хв.
Замариноване м'ясо перед смаженням промокнути паперовим рушником.
Потім обсмажити м'ясо з двох боків до готовності. Приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку, на середньому вогні.
Окремо підсмажити крупно нарізану цибулю, викласти зверху м'яса.
Дуже смачно з гарніром із картоплі і з гранатовим соусом.
www.recepti.biz.uaсалати з кукурудзою
Рецепты Приготовления: рецепты диетические. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты рецепты цезарь с КурицейСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter