Відбивні зі свинини із начинкою
- Свинина 800 г
- Гриби печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 100 мл
- Сир твeрдий 50 г
- Зелень кропу 0.5 пуч.
- Сіль, перець
- Борошно пшеничне 50 г
- Сухарі панірувальні 100 г
- Яйце куряче 2 шт.
Цибулину дрібно нарізати.
Обсмажити на олії до прозорості.
Гриби нарізати дрібним кубиком.
Додати до цибулі і обсмажити до готовності.
Посолити, перемішати.
Зелень нарізати дрібно, сир натерти на дрібній тертці.
Змішати із грибами та цибулею - це начинка.
Нарізати відбивні.
Відбити, посолити, поперчити.
Покласти начинку і загорнути.
Скласти на тарілочку, розігріти сковорідку з олією.
Обваляти відбивну спочатку у борошні.
Потім у збитих яйцях із невеликою кількістю солі.
І в останню чергу у панірувальних сухарях.
Обсмажити з усіх 6 сторін до рум'яної скоринки.
Відправити сковороду у розігріту духовку приблизно на 15-20 хвилин при температурі 150-180 градусів (при необхідності можна додати 1/3 склянки води).
Подати із будь-яким гарніром.
Праздничные новогодние рецепты блюд. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.
Вкусные рецепты салатов с фото - рецепты вкусных салатов. Готовим вкусно - худеем легко.
Медовик торт рецепт со сгущенкойТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
ЗдесьКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Кулинарные рецепты сайт хорошаяПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter