Відбивні з рапани
- Рапана 30 шт.
- Лимон 1 шт.
- Соєвий соус
- Яйце
- Перець
- Борошно (сухарі)
Покласти молюсків в раковині в морозильну камеру. Через добу витягнути.
Дати відтанути. Випатрати.
За допомогою виделки витягнути молюска.
Відірвати все, що відривається (до мантії), залишити тільки ногу.
Кришечку, що закриває вхід у раковину, зрізати ножем. У самій нозі залишається ще печінка і шлунок. Ногу розрізати до половини і вийняти печінку і шлунок. Завдяки заморожуванню, чорний наліт зчищається без проблем.
Після цього прополоскати м'ясо у воді з соком половинки лимона. Лимон відбиває "морський" запах і додатково очищує м'ясо від залишків слизу.
Після цього злегка відбити м'ясо.
Промаринувати м'ясо в соєвому соусі хвилин 5.
Кляр. Розбити яйце, додати трохи перцю і збити. Сіль не додавати.
Після цього обваляти в борошні (сухарях), далі в яйце і на сковорідку. Швидко смажити. Перевертати в той момент, коли здається, що потрібно ще трохи потримати. Смаження на одній стороні - хвилина-півтори.
Після приготування рясно полити соком лимона.
До страви подається рожеве або біле сухе вино.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта из тыквы.
Поставка тортов - как испечь грильяжный торт. Грильяжный торт, недорого! Жми.
Всегда круглосуточно. Мечта - рецепти блюд на кожен день. Поможем выйти замуж в Германию.
Суп В Мультиварке Рецепты: рецепт борща украинского. Проверенные рецепты постных блюд.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz Капуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
www.recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter