Відбивні з рапани

ДРУГІ СТРАВИ
1381 Відбивні з рапани
Фото - Відбивні з рапани
інгредієнти:
  • Рапана 30 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Соєвий соус
  • Яйце
  • Перець
  • Борошно (сухарі)

Відбивні з рапана інгредієнти

Покласти молюсків в раковині в морозильну камеру. Через добу витягнути.

Відбивні з рапана Дати відтанути. Випатрати.

За допомогою виделки витягнути молюска.

фото Відбивні з рапана Відірвати все, що відривається (до мантії), залишити тільки ногу.

Кришечку, що закриває вхід у раковину, зрізати ножем. У самій нозі залишається ще печінка і шлунок. Ногу розрізати до половини і вийняти печінку і шлунок. Завдяки заморожуванню, чорний наліт зчищається без проблем.

Відбивні з рапана Рапана Після цього прополоскати м'ясо у воді з соком половинки лимона. Лимон відбиває "морський" запах і додатково очищує м'ясо від залишків слизу.

Відбивні з рапана Лимон Після цього злегка відбити м'ясо.

Відбивні з рапана Соевийсоус Промаринувати м'ясо в соєвому соусі хвилин 5.

Кляр. Розбити яйце, додати трохи перцю і збити. Сіль не додавати.

Після цього обваляти в борошні (сухарях), далі в яйце і на сковорідку. Швидко смажити. Перевертати в той момент, коли здається, що потрібно ще трохи потримати. Смаження на одній стороні - хвилина-півтори.

Відбивні з рапана Після приготування рясно полити соком лимона.

Відбивні з рапана

До страви подається рожеве або біле сухе вино.

Відбивні з рапана

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта из тыквы.

Поставка тортов - как испечь грильяжный торт. Грильяжный торт, недорого! Жми.

Всегда круглосуточно. Мечта - рецепти блюд на кожен день. Поможем выйти замуж в Германию.

Суп В Мультиварке Рецепты: рецепт борща украинского. Проверенные рецепты постных блюд.

http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

recepti.biz Капуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов

www.recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter