Відбивні з курячих грудок з пекінською капустою
1793
інгредієнти:
- Грудка куряча
- Капуста пекінська
- Яйце куряче
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Грудинку тонко нарізати, злегка відбити, посолити, поперчити.
Укласти в змащену сковороду.
Пекінську капусту нашаткувати соломкою, збити 2 яйця, посолити, поперчити, перемішати і викласти зверху на грудки, запікати до готовності.
Приємного апетиту.
Мультиварка Philips - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты Рыбные салаты. Рецепты приготовления вкусных Рыбных салатов.
Салаты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі