Відбивні з кальмара
943
інгредієнти:
- Кальмари морожені (очищені) 2 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сир твердий 50 г
- Борошно пшеничне
- Сіль
- Спеції (чорний мелений перець, базилік)
- Олія рослинна
Розрізати тушку на 2 частини уздовж хорди, обережно зробити ножем насічки на тушці і злегка відбити.
Кляр: збити яйце, додати сіль, спеції, тертий сир, борошно (стільки, щоб була консистенція густої сметани). Занурити кальмари в кляр і обсмажити на розігрітій сковорідці з олією не більше 1,5 хвилин з кожного боку.
Подавати з картопляним пюре.
вкусная Польская выпечка рецепты
Салати на кожний деньсалати на кожний день
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюд из рыбы. Рецепты с малиной.
Кулинарные рецепты от Tramontina: ореховая паста рецепт.
Лимонник торт. Торт лимонник.
Салат Мимоза - мимоза рецепт салата.
Майонез домашний на желткахКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі