Відбивні з індички
808
інгредієнти:
- Філе індички 2 кг
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Часник 3 зуб.
М'ясо індички розрізати на невеликі шматочки (упоперек волокна).
Гарно відбити.
Посолити, поперчити й укласти у миску.
Часник порізати пластинками, прокласти між відбивними.
Накрити пакетиком і прибрати у холод на півгодини, щоб часник надав свій смак м’ясові.
Вийняти відбивні й обсмажити на сильному вогні під кришкою (часник вийняти).
Коли всі відбивні обсмажені, поставити на маленький вогонь і тримати під кришкою 45 хвилин.
Купить Конфеты: конфеты карамель. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кекс без масла и маргарина. Кексы в магазине Rozetka.
Купить апельсины, цены - салаты с апельсинами рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі