Відбивні з болгарським перцем
- Свинина 500 г
- Сир твердий 150 г
- Перець болгарський 2 шт.
- Майонез 50 г
- Гірчиця 2 г
- Сіль
- Перець мелений
- Олія рослинна
Шматки корейки посолити, поперчити з двох сторін. Покласти у пакет і відбити у великі "лапті".
Потім розрізати навпіл і покласти на деко змащене олією.
Намазати гірчицею.
Порізати болгарський перець. Можна брати одного кольору.
Викласти перець на м'ясо.
Зверху перцю викласти натертий на крупній тертці сир.
Помалювати майонезом.
Поставити в духовку при 180 градусах на 30-35 хвилин.
Очень вкусные кексы: кекс з яблуками рецепт.
http://recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов
Косметика своими руками: рецепты салаты.
Рецепт бисквитного рулета с кремомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Готовим со вкусом: новые рецепты тортов с фото. Эксклюзивные торты на заказ.
Купить кондитерку: медовик торт. Торты из Киндер Сюрпризов.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мастер шеф рецепты. Фирменный магазин Redmond.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter