Відбивні в апельсинах
- Відбивна 4 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Вода мінеральна 30 мл
- Яйце 3 шт.
- Сир твердий 50 г
- Сухарі панірувальні
Відбити м'ясо (свиняче), апельсин розім'яти у блендері, додати трохи мінералки, м'ясо натерти тільки трохи сіллю. Замаринувати на пару годин. Потім збити яйця із сиром тертим і сухарями панірувальними (для курки гострі), відбивні обваляти в сухарях і яйці (повторити), обсмажити на сковорідці з 2 сторін, потім вилити маринад на сковорідку (посередині сковорідки), закип’ятити на великому вогні, потім протушкувати 15 хв на малому вогні.
Банош рецептРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Салаты и закуски - мясные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата с морепродуктовКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter