Відбивні у сирній паніровці
- Свинина (шийка) 300 г
- Сухарі панірувальні 8 ст.л.
- Сир твердий 8 ст.л.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Свинячу шийку нарізати скибочками товщиною близько 1 см. Кожну скибочку відбити.
Сир натерти на дрібній тертці.
На плоску тарілку насипати панірувальні сухарі.
На іншу - борошно.
У глибокій тарілці збити яйця із сіллю і перцем.
Кожну скибочку свинини обваляти спочатку у борошні, потім опустити у збите яйце. Перенести м'ясо на тарілку із тертим сиром і гарно притиснути. Обваляти м'ясо у сухарях.
У сковороді розігріти олію й обсмажити на ньому відбивні до золотистої скоринки. Під час смаження скибочки кілька раз перевернути, щоб паніровка не підгоріла, а м'ясо просмажилося.
До таких відбивних дуже добре подати картопляне пюре і консервований зелений горошок.
Рецепты здоровой выпечки: польская выпечка рецепты.
Натуральное мясо для питомцев: салати з курячим мясом.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салат охотничий. Рецепты для пекарни.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с языка рецепт.
Мультиварка Philips - приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter