Відбивні у паніровці
933
інгредієнти:
- Свинина (яловичина) 1 кг
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Сухарі панірувальні
Вирізку порізати на пластини 1-1,5 см. Гарненько відбити, посолити, поперчити і залишити на 5 хвилин.
Приготувати панірування. Яйця збити віночком з сіллю і перцем. У другій тарілці приготувати борошно для панірування і в третій панірувальні сухарі.
Брати кожен шматочок і вмочати, спочатку в борошні.
Потім в яйці.
Потім у панірувальних сухарях.
Обсмажити в рослинній олії з обох сторін.
Скласти все в сотейник, додати трохи бульйону і тушкувати. Якщо м'ясо з молодої телятини або свинини, то можна не тушкувати.
Шкафы от производителя недорого - рецепты американской кухни с фото.
Рецепты торт медовик. Торт медовик рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі