Відбивні у маринаді
- Свинина (ескалоп) 4 шт.
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Лимон 0.5 шт.
- Ягода ялівцю 3 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Огірок 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Зелень
- Олія рослинна
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно пшеничне 5 ст.л.
Приготувати шматки свинини, добре їх відбити і зробити невеликі дірочки ножем, для того, щоб м'ясо краще просочилося маринадом. Далі приготувати всі інгредієнти для маринаду: соєвий соус, лимон, ягоди ялівцю, сіль, перець, спеції.
Вичавити на м'ясо половину лимона, додати соєвий соус, все інше і 1 ст. л. теплої води. Залишити маринуватися на годину.
Приготувати салат.
Дрібно порізати огірки і помідори.
Додати зелень.
Збити у тарілці яйце, в іншу насипати борошно.
Занурити шматочок м’яса спочатку у яйце.
Потім на борошно.
На сковорідку налити соняшникову олію, розігріти до максимальної температури і смажити по 3 хв із кожного боку.
Рецепты салатов на любой вкус - салат святковий рецепт.
Рецепт суп гуляшСупы и бульоны на любой вкус. Сотни рецептов с пошаговыми фото
recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов
www.recepti.biz.ua рецепт пирога со шпинатом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter