Відбивні у мандариновому соку
- М´ясо (свинина)
- Мандарина
- Олія рослинна
- Часник (сушений)
- Сіль
- Гірчиця (біла, порошок)
- Майоран (сушений)
- Ялівець (мелений сушений)
- Перець червоний (мелений)
- Перець чорний (мелений)
- Коріандр
- Перець духмяний (мелений)
- Базилік
- Розмарин
- Шавлія
- Лавровий лист (мелений)
- Кмин
- М´ята
- Соус (наршараб)
Нарізати м'ясо і відбити.
Змішати трави і спеції і натерти ними відбивну з одного боку.
Перевернути.
Те ж саме проробити із другою стороною.
Полити мандариновим соком.
З іншими шматочками зробити те ж саме.
М'ясо у спеціях потрібно протримати хоча б пару годин.
Налити у сковороду олію, нагріти і викласти відбивні.
Полити соком мандарини.
Обсмажувати на трохи більше середнього вогні, приблизно хвилин по 4-5 з кожної сторони, до цього часу сік практично зникає у сковороді.
Подати з овочами або гарніром, полити соусом Наршараб.
Рецепты в постРецепты постных блюд. История возникновения постов
Рецепты приготовления блюд: первые блюда рецепт с фото.
Как сделать коржи для торта без выпечки здесь
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с языка рецепт. Диета: рецепты для похудения.
Рецепты салатов французской кухни. Рецепт французского салата от юлии высоцкой.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Заказ шашлыков из отборного мяса: шашлык из куриных сердец. Рецепты шашлыков.
Рецепт заварной кремРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Сайт мокко кулинарный магазинКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter