Відбивні "Швидкі"
- Свинина (вирізка, філе грудок курей або індички)
- Хліб (білий, батон)
- Яйце 1 шт.
- Перець чорний мелений
- Сіль
М'ясо помити, обсушити серветкою, розрізати на порційні шматки.
Відбити із двох сторін або зробити насічку ножем. Посолити, поперчити.
Яйце збити, додавши 1 чайну ложку холодної води. Посолити трохи.
Хліб натерти на крупній тертці.
М'ясо вмочити у яйце, потім у натертий хліб.
Смажити на добре розігрітій сковороді до появи золотистої скоринки із двох сторін.
Не пересмажувати м'ясо і не закривати сковороду кришкою.
Готове м'ясо викласти на тарілку.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салати з серцем. Сенсационный Термомикс ТМ5.
Любите готовить: рецепт смачного торта.
Кулинарные рецепты первые блюдаОколо 2000 рецептов. Программа Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты
Холодные закуски рецептыРецепты закусок к праздничному столу, для отдыха на природе. Фото, видео
Главные пасхальные рецепты: рецепт пасхи. Выбирайте меню на Пасху.
Торт медовик или медовый. Рецепты торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter