Відбивні по-петербурзьки
- Свинина (лопатка або шия)
- Перець болгарcький
- Цибуля ріпчаста
- Помідор
- Майонез
- Сир твердий
- Спеції (сіль, перець)
- Гірчиця
Помідори нарізати кружечками, перець - соломкою.
Цибулю дрібно порізати.
Сир натерти на крупній тертці.
Свинину нарізати порційними шматками, відбити.
Посолити, поперчити, тонко змастити гірчицею.
Скласти відбивні гіркою і відставити хвилин на 30-40.
Викласти відбивні у деко, змащене олією.
На м'ясо викласти нарізаний соломкою перець.
Дрібно нашатковану цибулю.
Кружечки помідорів.
Змастити майонезом, змішаним з тертим сиром (трохи сиру залишити для посипки).
Зверху посипати сиром залишеним, влити трохи води і запекти у духовці 40-50 хвилин при 200°С.
Подавати на листках зеленого салату з картоплею.
Осетинские пироги на заказ - салаты из жареных грибов.
Кулинарные сайты в контактеКулинарно-домашний сайт
Кофейный кекс рецептРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter