Відбивні по-петербурзьки

ДРУГІ СТРАВИ
867 Відбивні по-петербурзьки
Фото - Відбивні по-петербурзьки
інгредієнти:
  • Свинина (лопатка або шия)
  • Перець болгарcький
  • Цибуля ріпчаста
  • Помідор
  • Майонез
  • Сир твердий
  • Спеції (сіль, перець)
  • Гірчиця

Відбивні по-петербурзьких інгредієнти Помідори нарізати кружечками, перець - соломкою.

Відбивні по-петербурзьких Цибулю дрібно порізати.

фото Відбивні по-петербурзьких Сир натерти на крупній тертці.

Відбивні по-петербурзьких Свинина Свинину нарізати порційними шматками, відбити.

Відбивні по-петербурзьких Перець болгарcкій Посолити, поперчити, тонко змастити гірчицею.

Відбивні по-петербурзьких Цибуля ріпчаста Скласти відбивні гіркою і відставити хвилин на 30-40.

Відбивні по-петербурзьких Помідор Викласти відбивні у деко, змащене олією.

Відбивні по-петербурзьких Майонез На м'ясо викласти нарізаний соломкою перець.

Відбивні по-петербурзьких Сир твердий Дрібно нашатковану цибулю.

Відбивні по-петербурзьких Спеції Кружечки помідорів.

Відбивні по-петербурзьких Гірчиця Змастити майонезом, змішаним з тертим сиром (трохи сиру залишити для посипки).

Відбивні по-петербурзьких Зверху посипати сиром залишеним, влити трохи води і запекти у духовці 40-50 хвилин при 200°С.

Подавати на листках зеленого салату з картоплею.

Осетинские пироги на заказ - салаты из жареных грибов.

Кулинарные сайты в контактеКулинарно-домашний сайт

Кофейный кекс рецептРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter