Відбивні по-баварськи
672
інгредієнти:
- Свинина (відбивна) 4 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Масло вершкове 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 0.5 скл.
- Часник 2 зуб.
- Печериці 200 г
- Чебрець 0.5 ч.л.
- Пиво світле 200 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Петрушкa
Відбивні злегка обваляти в борошні. Розтопити вершкове масло у неглибокій пательні на середньому вогні, обсмажити відбивні з обох сторін.
Перекласти на тарілку.
У сковороду додати зелену цибулю, часник, чебрець і гриби, порізані скибочками.
Тушкувати 2-3 хвилини, до м'якості цибулі.
Повернути у сковороду відбивні, влити пиво, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати близько 10 хвилин.
Приправити сіллю і перцем. Перед подачею посипати зеленню петрушки.
Карамель конфеты шоколад песня с гошей куценко. Карамель конфеты шоколад mp3.
Праздничные первые блюда рецептыПраздничная компания
Самые лучшие кулинарные сайты тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі