Відбивні по-баварськи

ДРУГІ СТРАВИ
655 Відбивні по-баварськи
Фото - Відбивні по-баварськи
інгредієнти:
  • Свинина (відбивна) 4 шт.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 скл.
  • Часник 2 зуб.
  • Печериці 200 г
  • Чебрець 0.5 ч.л.
  • Пиво світле 200 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Петрушкa

Відбивні по-баварськи інгредієнти Відбивні злегка обваляти в борошні. Розтопити вершкове масло у неглибокій пательні на середньому вогні, обсмажити відбивні з обох сторін.

Перекласти на тарілку.

Відбивні по-баварськи У сковороду додати зелену цибулю, часник, чебрець і гриби, порізані скибочками.

Тушкувати 2-3 хвилини, до м'якості цибулі.

фото Відбивні по-баварськи Повернути у сковороду відбивні, влити пиво, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати близько 10 хвилин.

Приправити сіллю і перцем. Перед подачею посипати зеленню петрушки.

Карамель конфеты шоколад песня с гошей куценко. Карамель конфеты шоколад mp3.

Праздничные первые блюда рецептыПраздничная компания

Самые лучшие кулинарные сайты тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter