Відбивні під цибульно-часниковим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
672 Відбивні під цибульно-часниковим соусом
Фото - Відбивні під цибульно-часниковим соусом
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Цибуля 6 шт.
  • Часник 8 зуб.
  • Морква (велика) 2 шт.
  • Помідор (великий) 2 шт.
  • Кінза (сушена) 1.5 ч.л.
  • Паприка 0.5 ч.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль 1 ч.л.
  • Олія оливкова 2 ч.л.

Відбивні під цибульний-часниковим соусом інгредієнти М'ясо нарізати кубиками зі стороною приблизно 2,5-3 см.

Відбивні під цибульний-часниковим соусом Добре відбити кожен шматочок.

фото Відбивні під цибульний-часниковим соусом Очистити і дрібно порізати цибулю. Почистити 7-8 зубків часнику.

Відбивні під цибульний-часниковим соусом Свинина Помідори обдати окропом і почистити шкірку. Нарізати їх невеликими скибочками.

Відбивні під цибульний-часниковим соусом Лук Помідори, цибулю і часник подрібнити за допомогою блендера до однорідного стану. Додати в цю заправку сіль, кінзу, паприку і чорний перець. Все добре перемішати.

Відбивні під цибульний-часниковим соусом Часник Почистити моркву, нарізати її соломкою або натерти на тертці для корейської моркви.

Відбивні під цибульний-часниковим соусом Морква У горщики укласти відбите м'ясо. Налити по одній чайній ложці оливкової олії. Поверх м'яса укласти моркву.

Відбивні під цибульний-часниковим соусом Помідор Зверху горщики залити цибульно-часниковим соусом. Поставити в духову шафу на 60-65 хвилин при температурі 170 градусів.

Відбивні під цибульний-часниковим соусом Кінза Дістати готові горщики з духовки. Розподілити вміст по тарілках. Подавати зі свіжими овочами та сметаною. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. 

 

 

 

Салаты и закуски - мясные салаты. Салаты рецепты.

Рецепт настоящего Украинского борща тут

кулинарные рецепты торт Киевский

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салатики рецепты Новинки с грибамиРецепты и советы

Ювелирный 1919 - крем для торта для украшения.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter