Відбивні під цибульно-часниковим соусом
- Свинина 500 г
- Цибуля 6 шт.
- Часник 8 зуб.
- Морква (велика) 2 шт.
- Помідор (великий) 2 шт.
- Кінза (сушена) 1.5 ч.л.
- Паприка 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль 1 ч.л.
- Олія оливкова 2 ч.л.
М'ясо нарізати кубиками зі стороною приблизно 2,5-3 см.
Добре відбити кожен шматочок.
Очистити і дрібно порізати цибулю. Почистити 7-8 зубків часнику.
Помідори обдати окропом і почистити шкірку. Нарізати їх невеликими скибочками.
Помідори, цибулю і часник подрібнити за допомогою блендера до однорідного стану. Додати в цю заправку сіль, кінзу, паприку і чорний перець. Все добре перемішати.
Почистити моркву, нарізати її соломкою або натерти на тертці для корейської моркви.
У горщики укласти відбите м'ясо. Налити по одній чайній ложці оливкової олії. Поверх м'яса укласти моркву.
Зверху горщики залити цибульно-часниковим соусом. Поставити в духову шафу на 60-65 хвилин при температурі 170 градусів.
Дістати готові горщики з духовки. Розподілити вміст по тарілках. Подавати зі свіжими овочами та сметаною. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре.
Салаты и закуски - мясные салаты. Салаты рецепты.
Рецепт настоящего Украинского борща тут
кулинарные рецепты торт Киевский
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салатики рецепты Новинки с грибамиРецепты и советы
Ювелирный 1919 - крем для торта для украшения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter