Відбивні під овочевою шубою
- Шийка свинна 250 г
- Перець болгарський (червоний) 0.5 шт.
- Часник 6 зуб.
- Печериці 6 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сир твердий 50 г
- Майонез 60 г
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Свинну шийку нарізати на невеликі шматочки.
Добре відбити м'ясо.
Обсмажити відбивні на олії по 35-40 секунд на кожній стороні.
Почистити і подрібнити цибулю. Обсмажити до прозорого стану на вершковому маслі.
Печериці помити і нарізати упоперек росту гриба.
Злегка обсмажити кільця грибів на сухій сковороді. Змішати гриби з обсмаженою цибулею.
Подрібнити болгарський перець дрібними кубиками.
Нарізати кубиками помідори.
Укласти на дно горщика обсмажену шийку. На неї покласти обсмажені гриби з цибулею. Посолити.
Потім перекласти в горщик болгарський перець.
Сир натерти на дрібній тертці. Часник почистити і подрібнити. Змішати сир, майонез, часник і мелений чорний перець. Розподілити половину цієї маси поверх болгарського перцю.
Зверху укласти нарізані помідори.
Викласти сирно-майонезну масу, що залишилася. Поставити горщик в духовку на 55-60 хвилин при температурі 180 градусів.
Купить мицелий - салат с грибами жареными. Семена грибов вешенки купить.
Простые рецепты блюд: рецепт кофе гляссе.
Пасхальные рецепты: рецепты пасхи.
Мультиварка Philips: легкие супы рецепты с фото.
Печень рецепт с содойКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Крем с манкой для торта рецепт с фотоКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт праздничных блюд. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter