Відбивні із яловичини
617
інгредієнти:
- Яловичина 400 г
- Крупа манна 75 мл
- Петрушка сушена (ароматні трави) 1 ст.л.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна
Нарізати м'ясо на порційні шматки (4 шт.).
Манну крупу перемішати із травами, зеленню, сіллю і перцем.
Обваляти м'ясо у паніровці. Відбити. Ще раз обваляти і ще раз відбити.
Яйця збити.
Занурити відбивну у яєчну суміш і смажити на середньому вогні до золотистої скоринки близько 5-7 хвилин із кожного боку.
Салати з крабамисалати з крабами
Банош рецептМолоко Рецепты Мультиварка. Авторские рецепты
Грануляторы комбикорма и пеллет: салат с курицей. Рецепты на праздничный стол.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат из морепродуктов рецепт. Рецепты салаты из коктейля морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі