Відбивні із телячого серця
1183
інгредієнти:
- Серце яловиче 1 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 7 зуб.
- Спеції (сіль, перець)
- Яйце куряче 4 шт.
- Сухарі панірувальні 600 г
- Олія рослинна
Шматочки серця порізати на порції і тоненько відбити. Оболонку серця краще видалити. Нарізати або натерти на тертці цибулю і часник.
Натерти шматочки серця густо цією сумішшю. Сіль, перець та інші приправи змішати із цибулею та часником. Скласти серце у миску, накрити тарілкою і залишити на ніч (у холодильник можна не прибирати).
Вмочити відбивні спочатку у збите яйце.
Потім у панірувальні сухарі.
Смажити відбивні у гарячому жиру або в олії на середньому вогні до рум'янцю і перевернути на інший бік.
Отбивная куриная грудка в мультиваркеотбивная куриная
Рецепти гарячих страв з картоплрецепти гарячих страв
Рецепты Приготовления - праздничный салат на новый год.
Мимоза салат рецепт тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі