Відбивні із печінки у клярі
- Печінка яловича 1 кг
- Яйце 3 шт.
- Сметана 6 ст.л.
- Борошно
- Олія рослинна
Печінку помити і нарізати на порційні шматки.
Покласти шматок печінки у поліетиленовий пакет і відбити із двох сторін. Так зробити із кожним шматком.
Підготувати кляр.
Змішати 2 яйця, 6 ст. л. сметани і борошно, щоб вийшло по консистенції, як густа сметана. Додати сіль та приправи.
Окремо у мисці збити одне яйце. Насипати борошно теж окремо у миску.
Шматочок відбитої печінки спочатку вмочити у яйці.
Потім у борошні.
У кінці - у клярі.
Смажити на олії до золотавої скоринки.
Лечение в домашних условиях: печеня по домашньому. Доставка готовой еды на неделю.
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рождественские блюда рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Купить Печенье: рецепт домашнего печенья на смальце. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Фирменные кульков для магазинов. Куплю кульки мешки полиэтиленовые вкладыши.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Салаты рецепты: салаты с фото. Готовим со вкусом.
Как приготовить говяжьи почки вкуснокак приготовить почки говяжьи
Майонез рецепт приготовления блендеромРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter