Відбивні із м'яса під картопляною "подушкою"

ДРУГІ СТРАВИ
696 Відбивні із м'яса під картопляною "подушкою"
Фото - Відбивні із м'яса під картопляною
інгредієнти:
  • Яловичина 600 г
  • Картопля (варена) 6 шт.
  • Сир твердий 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана
  • Майонез 100 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна
  • Оцет 9 ст.л.
  • Борошно

Відбивні з м'яса під картопляної М'ясо нарізати і відбити, посолити, поперчити, додати оцет і залишити просочитися на 20 хвилин.

Відбивні з м'яса під картопляної М'ясо обваляти в борошні й обсмажити злегка з двох сторін. Деко обмазати олією і викласти м'ясо.

фото Відбивні з м'яса під картопляної Цибулю заздалегідь обсмажити, викласти на м'ясо.

Відбивні з м'яса під картопляної Варену картоплю натерти на тертці, викласти зверху цибулі і м'яса.

Відбивні з м'яса під картопляної Зверху натерти сир.

Відбивні з м'яса під картопляної Змішати сметану та майонез, викласти все зверху.

Відбивні з м'яса під картопляної Поставити в розігріту духовку до 220 градусів, запікати до золотистого кольору.

Відбивні з м'яса під картопляної

Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты рождественской выпечки.

Тутпаска рецепти з фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter