Відбивні із м'яса під картопляною "подушкою"
713
інгредієнти:
- Яловичина 600 г
- Картопля (варена) 6 шт.
- Сир твердий 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана
- Майонез 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Оцет 9 ст.л.
- Борошно
М'ясо нарізати і відбити, посолити, поперчити, додати оцет і залишити просочитися на 20 хвилин.
М'ясо обваляти в борошні й обсмажити злегка з двох сторін. Деко обмазати олією і викласти м'ясо.
Цибулю заздалегідь обсмажити, викласти на м'ясо.
Варену картоплю натерти на тертці, викласти зверху цибулі і м'яса.
Зверху натерти сир.
Змішати сметану та майонез, викласти все зверху.
Поставити в розігріту духовку до 220 градусів, запікати до золотистого кольору.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты рождественской выпечки.
Тутпаска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі