Відбивні із маринованої вишні
869
інгредієнти:
- Яловичина
- Вишня (маринована, домашня) 1 бан.
- Соус (гострий томатний)
М'ясо відбити, намазати гострим соусом, посолити.
Загорнути рулетиками.
Залити маринадом із вишні.
Із вишні вийняти кісточки.
Зробити пюре у блендері. Це соус.
Для гарніру замаринувати у рідині від вишні цибулю, порізати помідори, змішати з цвітною капустою, відвареною у солоній воді. Подавати із будь-яким овочевим салатом.
Підсмажити відбивні. Смажаться швидко.
Рецепты салатов на любой вкус: салат кучками. Доставка готовой еды на неделю.
Рецепты диетических блюд при холицистите тут
Простые рецепты блюд: рецепт кофе гляссе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
выпечка домашнего хлеба рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюда на рождество. Рецепты приготовления блюд.
А вы готовы к Пасхе: рецепт пасхи. Рушники оптом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі