Відбивні із качки
- Грудка качина 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 50 мл
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Жир (олія рослинна) 100 мл
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції для м'яса
Підморожену качину грудку порізати на порційні шматочки.
Молоточком відбити м'ясо, посолити, поперчити, додати спеції і скласти у посудину.
Приготувати яєчну суміш: виделкою збити яйця з молоком, трохи посолити.
Узяти відбивну, злегка умочити її в яєчну суміш, обваляти у сухарях злегка. Потім знову умочити в яєчну суміш і щільно обваляти в сухарях, притискаючи сухарі до котлетки руками.
Викласти на розігріту сковороду і обсмажити до готовності (до рум'яної скоринки).
Готові відбивні котлети гарнірувати овочами і соусом.
Вкусные и простые закуски - салати та закуски. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ЗдесьУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Новогодние рецепты блюда. Новогоднее меню блюда рецепты.
Чанахи рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Googl кулинарные рецепты сайт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter