Відбивні із качки

ДРУГІ СТРАВИ
1950 Відбивні із качки
Фото - Відбивні із качки
інгредієнти:
  • Грудка качина 1 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Молоко 50 мл
  • Сухарі панірувальні 1 скл.
  • Жир (олія рослинна) 100 мл
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Спеції для м'яса

Відбивні з качки інгредієнти Підморожену качину грудку порізати на порційні шматочки.

Відбивні з качки Молоточком відбити м'ясо, посолити, поперчити, додати спеції і скласти у посудину.

Приготувати яєчну суміш: виделкою збити яйця з молоком, трохи посолити.

Узяти відбивну, злегка умочити її в яєчну суміш, обваляти у сухарях злегка. Потім знову умочити в яєчну суміш і щільно обваляти в сухарях, притискаючи сухарі до котлетки руками.

Викласти на розігріту сковороду і обсмажити до готовності (до рум'яної скоринки).

Готові відбивні котлети гарнірувати овочами і соусом.

 

Вкусные и простые закуски - салати та закуски. Кулинарные рецепты от Tramontina.

ЗдесьУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Новогодние рецепты блюда. Новогоднее меню блюда рецепты.

Чанахи рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Googl кулинарные рецепты сайт http://recepti.biz.ua