"Відбивні" із фаршу у хрусткій паніровці
- Фарш (м´ясо) 500 г
- Яйце 3 шт.
- Майонез 1 ст.л.
- Хліб білий 30 г
- Часник
- Спеції
- Пластівці кукурудзяні (сухарі панірувальні) 250 г
У фарш вмішати яйце + майонез + розмочений у молоці хліб + сіль + перець + дрібно порубаний часник. Змочити руки водою. Сформувати котлети плоскі (приблизно 6-7 мм завтовшки). Добре притиснути м'ясо. Можна трохи відбити плоскою стороною леза ножа. Можна руками добре прим'яти.
Пластівці кукурудзяні розім'яти у крихту.
Обваляти котлету спочатку в борошні.
Потім у яйці.
Потім у пластівцях або в панірувальних сухарях.
Смажити у нагрітій попередньо олії приблизно 3-4 хвилини на кожній стороні (до золотистої скоринки).
Салаты с яблоками рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Плов рецепт приготовления в мультиварке видеоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт маргариты пиццыКулинарные рецепты
Яблочный штрудель от юлии высоцкой рецептяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter