"Відбивні" із фаршу у хрусткій паніровці

ДРУГІ СТРАВИ
1129 "Відбивні" із фаршу у хрусткій паніровці
Фото -
інгредієнти:
  • Фарш (м´ясо) 500 г
  • Яйце 3 шт.
  • Майонез 1 ст.л.
  • Хліб білий 30 г
  • Часник
  • Спеції
  • Пластівці кукурудзяні (сухарі панірувальні) 250 г

У фарш вмішати яйце + майонез + розмочений у молоці хліб + сіль + перець + дрібно порубаний часник. Змочити руки водою. Сформувати котлети плоскі (приблизно 6-7 мм завтовшки). Добре притиснути м'ясо. Можна трохи відбити плоскою стороною леза ножа. Можна руками добре прим'яти.

Пластівці кукурудзяні розім'яти у крихту.

фото Обваляти котлету спочатку в борошні.

Потім у яйці.

Потім у пластівцях або в панірувальних сухарях.

Смажити у нагрітій попередньо олії приблизно 3-4 хвилини на кожній стороні (до золотистої скоринки).

Салаты с яблоками рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Плов рецепт приготовления в мультиварке видеоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт маргариты пиццыКулинарные рецепты

Яблочный штрудель от юлии высоцкой рецептяблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter