Відбивні із фаршу
- Фарш м´ясний 500 г
- Спеції (сіль, перець)
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно 150 г
У фарш додати сіль і перець.
Із фаршу зробити кульки, які потім у долоні, змоченою водою, або на дошці розплющити у коржики товщиною не менше 0,5 см. Надати їм форму відбивних. У тарілочці збити яйця, в іншу насипати борошна. Обережно, пальцями обох рук, взяти відбивну і запанірувати у борошні.
Потім умочити в яйце.
Смажити на олії.
Рецепт Украинского борща с пампушками. Зеленый борщ Украинский рецепт.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - выпечка домашнего хлеба рецепты.
Как приготовить летний салат - французские салаты рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты приготовления микроволновка recepti.biz.ua
Диета: рецепты для похудения: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат французский рецепт с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter