Відбивні із димком у духовці із картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
706 Відбивні із димком у духовці із картоплею
Фото - Відбивні із димком у духовці із картоплею
інгредієнти:
  • Яловичина 300 г
  • Картопля 10 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Вільховий дим 1 ч.л.

Відбивні мяско з димком в духовочке з моєю улюбленою катрошечкой інгредієнтиПідготовлене м'ясо яловичини нарізати невеликими шматочками.

Відбивні мяско з димком в духовочке з моєю улюбленою катрошечкойВідбити.

фото Відбивні мяско з димком в духовочке з моєю улюбленою катрошечкой Відбивні мяско з димком в духовочке з моєю улюбленою катрошечкой Яловичина

Додати порізану півкільцями цибулю.

Відбивні мяско з димком в духовочке з моєю улюбленою катрошечкой КартопляПосолити, приправити куркумою, орегано, базиліком, чорним перцем, соєвим соусом, естрагоном. Додати ложечку-півтори вільхового рідкого диму.

Відбивні мяско з димком в духовочке з моєю улюбленою катрошечкой МоркваДодати дві великих ложки майонезу. Все ретельно перемішати. Накрити і поставити маринуватися у холод на 1-2 години.

Відбивні мяско з димком в духовочке з моєю улюбленою катрошечкой Цибуля ріпчаста Відбивні мяско з димком в духовочке з моєю улюбленою катрошечкой Часник

Морква нарубати великими скибочками і застелити нею сотейник (лист).

Відбивні мяско з димком в духовочке з моєю улюбленою катрошечкой Майонез Посередині викласти замариноване м'ясо і полити маринадом, що залишився. Цибулю викласти на м'ясо.

Відбивні мяско з димком в духовочке з моєю улюбленою катрошечкой Вільховий дим Картоплю нарізати на великі кільця і викласти навколо м'яса. На кожну картоплину крапнути оливкову олію і добре посипати спеціями та приправами. На м'ясо викласти розрізані надвоє зубчики часнику. Відправити у розігріту духовку. Через годину посипати натертим сиром і поставити у духовку ще на 20-30 хвилин.

Кухни на заказ по старой цене: рецепты греческой кухни с фото. Мультиварка Philips.

Мультиварка Philips: салати з фото рецепти.

Рецепт приготовления торт медовик. Рецепт выпечки медовика.

recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только