Відбивні із димком у духовці із картоплею
- Яловичина 300 г
- Картопля 10 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Майонез 2 ст.л.
- Вільховий дим 1 ч.л.
Підготовлене м'ясо яловичини нарізати невеликими шматочками.
Відбити.
Додати порізану півкільцями цибулю.
Посолити, приправити куркумою, орегано, базиліком, чорним перцем, соєвим соусом, естрагоном. Додати ложечку-півтори вільхового рідкого диму.
Додати дві великих ложки майонезу. Все ретельно перемішати. Накрити і поставити маринуватися у холод на 1-2 години.
Морква нарубати великими скибочками і застелити нею сотейник (лист).
Посередині викласти замариноване м'ясо і полити маринадом, що залишився. Цибулю викласти на м'ясо.
Картоплю нарізати на великі кільця і викласти навколо м'яса. На кожну картоплину крапнути оливкову олію і добре посипати спеціями та приправами. На м'ясо викласти розрізані надвоє зубчики часнику. Відправити у розігріту духовку. Через годину посипати натертим сиром і поставити у духовку ще на 20-30 хвилин.
Кухни на заказ по старой цене: рецепты греческой кухни с фото. Мультиварка Philips.
Мультиварка Philips: салати з фото рецепти.
Рецепт приготовления торт медовик. Рецепт выпечки медовика.
recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter