Відбивні фаршировані
920
інгредієнти:
- М´ясо
- Рис
- Нектарин
- Ковбаса (копчена)
- Сік ананасовий
- Борошно
- Оцет (винний)
- Куркума
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Масло вершкове
Начинка.
Рис відварити і підфарбувати куркумою, додати дрібно нарізану ковбасу і нектарин, посолити, поперчити.
М'ясо відбити, посолити, поперчити, покласти начинку і скрутити в рулет, перев'язати ниткою, обсмажити, укласти у форму, залити невеликою кількістю соку ананасового, і запекти до готовності.
Соус.
Розтопити масло вершкове, додати нектарин, залити соком ананасовим і тушкувати до м'якості нектарина, додати сік, що залишився від запікання відбивних, борошно, і проварити до загустіння, довести до смаку спеціями і додати винний оцет.
как дома сделать йогурт без йогуртницы
Консервы тм Tushe - украинская кухня. Итальянская кухня в Петербурге.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі